NERVÜRLÜ İNŞAAT DEMİRİ 8 MM


TEKLİF ALABİLMEK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPIN.

Detay

Nervürlü İnşaat Demiri

İnşaatlarda, yapı kalitesini artırabilmek için demir çeşitleri kullanılmaktadır. Nervürlü inşaat demiri, demir çubuklar üzerine burularak şekil oluşturularak üretilmektedir. Firmamız, inşaatlarda, demir çubukların betondan sıyrılmasını önlemek için bu ürünleri kullanıyor. Demir üretiminde kullanılan, sıcak ve soğuk işlemler, demir kalitesini etkilemektedir.

nervürlü inşaat demiri fiyatları

Firmamız, tüm müşterilerinin taleplerine göre kaliteli ürünleri sunmaya çalışıyor. Demir ürünleri, beton içerisinde, iskelet görevi yaptığı için binaların dayanım merkezini sağlıyor. İnşaat betonları içerisinde kullanılan, çelik çubuklar üzerine nervür denilen, desenler ve çıkıntılar oluşturularak, yüzey direncinin artması sağlanıyor.

Yakın zamana kadar dünyanın birçok yerinde, nervür özelliği bulunmayan, düz çelik çubuklar kullanılmaktaydı. Ancak son yıllarda, nervür özelliği olan demir çubuklar kullanılarak binalarda dayanıklılık artırılmaya çalışılıyor.

Nervürlü İnşaat Demiri Ne Demek?

İnşaat demiri ürünleri, inşaatların olmazsa olmaz ürünleridir. Firmamız, inşaatlarda kaliteyi artırabilmek için farklı ölçülerde nervürlü inşaat demiri temini ve kullanımı yapıyor. Nervürlü demir, yüzeyinde soğuk burularak çentik ve çıkıntı desenleri oluşturularak üretiliyor. Firmamız, standartlara uygun olarak, demir çubukları, 12 metre uzunluğunda üretilmiş olarak müşterilerine sunuyor.

Nervürlü demir yapısında, karbon ve mangan oranları artırılarak kullanılıyor. Karbon oranı arttıkça dayanıklılık durumu artmaktadır. Ancak inşaat demirlerinde kalitenin yakalanabilmesi için karbon oranının %25 oranı altında olması istenmektedir. Nervür sayesinde, demir çubuklar, beton ile bir bütün olarak hareket etmeleri sağlanıyor. Firmamız, inşaatlarda kaliteye önem veriyor ve nervür özelliğine sahip demirlerin kullanılmasını sağlıyor.